Afhaalautomaat – Apotheek Heyhoef – Tilburg

Uw apotheek in Tilburg

Bij Apotheek Heyhoef bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Heyhoefpromenade 2
5043 RM Tilburg

Tel: 013-5711920
Fax: 013-5711806
E-mail: infoapotheekheyhoef@ezorg.nl

Afhaalautomaat

Wat moet u daar voor doen?

Als u gebruik wilt maken van onze Pharmaself kunt u zich inschrijven bij onze apotheek en dient u in het bezit te zijn van een mobiele telefoon of een e-mail adres. U ontvangt een gratis sms of e-mail bericht met de vermelding van uw afhaalcode, zodra uw medicijnen voor u klaarliggen. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw geneesmiddelen. U kunt de medicijnen binnen 5 dagen na ontvangen van de code, ophalen uit de medicijnkluis.

De voordelen:

 • Geen wachttijden.
 • U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.
 • Coronaproof!

Wat kan er niet in het kluisje?

 • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden.
 • Producten met afmeting groter dan een schoenendoos.
 • Geneesmiddelen die u voor de eerste keer gebruikt.

Hoe werkt onze Pharmaself?

 1. Inschrijven
  U kunt langskomen in de apotheek om u hiervoor in te schrijven.
 2. Geneesmiddelen klaarzetten
  Na aanvragen van het recept worden de geneesmiddelen binnen drie werkdagen voor u klaargezet in de Pharmaself.
 3. SMS-bericht
  U ontvangt een gratis SMS of e-mail bericht dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. In het SMS of e-mail bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Een tweede sms of e-mail wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Na 48 uur kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.
 4. Geneesmiddelen ophalen uit de Pharmaself
  Volg de instructies op het scherm van de Pharmaself. U typt eerst uw geboortedatum en vervolgs de code die u in de SMS of e-mail hebt gekregen.

Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. De Pharmaself is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.